Opdrachtgevers

Een betrouwbare partner voor personeelsinzet op flexibele en vaste basis.

Uitzenden & Detacheren

We stellen betrouwbaar personeel ter beschikking aan aannemers in de petrochemische industrie. We doen geen concessies aan kwaliteit en streven altijd naar het waarborgen van productieprocessen. Onze speerpunten continuïteit, flexibiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid staan hierbij altijd centraal.

 

Direct inzetbaar

Via ons netwerk vinden we op een efficiënte manier de juiste mensen die voldoen aan de eisen en passen bij uw organisatie.

Onze klanten

Logo-KentPLC
Logo-ALFA
Logo-Mourik
Logo-MOB

TA-teams

Onze TA-teams bestaan uit zorgvuldig geselecteerde specialisten met jarenlange ervaring. Staat er een onderhoud op de planning of heeft u een specifieke klus?  Onze TA-teams staan voor u klaar tijdens grote én kleine turnarounds.

We leveren een volledig team van uitvoerder(s), voormannen en mechanische personeel zodat u er geen omkijken naar heeft.

Onze werkwijze

1.
Aanvraag

We brengen samen uw wensen en eisen in kaart en stellen zorgvuldig een passende aanbieding op.

2.
Werving & Selectie

Op basis van kwalificaties, competenties en motivatie zoeken we de juiste mensen voor u uit.

3.
Start

Onze mensen worden door ons gebrieft. Met alle benodigde instructies op zak gaan ze aan de slag.

4.
Evaluatie

We blijven betrokken door met u en ons personeel contact te houden tijdens en na de samenwerking.

Onze meerwaarde

Certificeringen

Als organisatie werken we met zorgvuldige procedures waardoor zeer belangrijke aspecten zoals kwaliteit, veiligheid, hygiëne en milieu gewaarborgd blijven.

VEILIGHEID, KWALITEIT & MILIEU

Eén van de doelstellingen van ons bedrijf is het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van onze werknemers, uitzendkrachten en derden.

Ons beleid is er dan ook op gericht persoonlijk letsel, materiële en milieu schade zoveel mogelijk te voorkomen. In de petrochemische industrie zijn er veel aspecten waardoor de veiligheid in het geding kan komen, zowel door eigen handelingen of door derden.

Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom investeren we veel om het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers hoog te houden. Dit doen we door onze mensen periodiek te onderwerpen aan een veiligheidstraining in ons opleidingscentrum met als doel onze medewerkers de juiste cultuur en mentaliteit aan te leren. Kortweg we werken veilig of we werken niet.

Hoe kunnen we helpen?

Wilt u de mogelijkheden bespreken of een vrijblijvend voorstel ontvangen? We helpen u graag verder.