Over ons

We koppelen bedrijven aan technische professionals op flexibele en vaste basis.

Sinds 2011 brengen we onze klanten en technische professionals samen in de petrochemische industrie. In 2018 zijn we gestart als SOG-erkende opleider.

We zijn een gespecialiseerde onderneming en streven ernaar ons volledig en alleen te richten op de petrochemische industrie. We combineren hoge bemiddelingsvaardigheden met branche kennis om onze opdrachtgevers en ons personeelsbestand zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Partnership & Teamwork

We geloven sterk in onze kernwaarden Partnership en Teamwork, maar zien onszelf als meer dan een partner. We streven ernaar altijd de optimale synergie tot stand te brengen voor de best mogelijke resultaten.

Volledig gespecialiseerd

Doordat we met onze dienstverlening ons alleen focussen op de Petrochemie, weten we precies welke vraagstukken en kritische factoren er zijn en met welke middelen deze beantwoord moeten worden.

Onze klanten

Logo-KentPLC
Logo-ALFA
Logo-Mourik
Logo-MOB

We onderscheiden ons door met een persoonlijke aanpak waarbij het nakomen van afspraken, met plezier naar je werk en transparantie centraal staan.

Onze medewerkers zijn vakbekwaam en dagelijks bezig met het openen en sluiten van flenzen, testen van apparaten zoals koelers en warmtewisselaars en het (de)monteren van kleppen, machines, pompen, extruders en (componenten van) unieke apparaten zoals ovens, fin-fans, mixers, tandwielkasten, compressoren, turbines et cetera.

Certificeringen

Als organisatie werken we met zorgvuldige procedures waardoor in onze ogen zeer belangrijke aspecten zoals kwaliteit, veiligheid, hygiëne en milieu gewaarborgd blijven.

Hoe kunnen we helpen?

Wilt u de mogelijkheden bespreken of een vrijblijvend voorstel ontvangen? We helpen u graag verder.