Uitzenden & Detacheren

Deze maatschappij van onze organisatie is zeer actief en volledig gespecialiseerd in het ter beschikking stellen van gekwalificeerd en betrouwbaar personeel aan de petrochemische industrie.

Onze medewerkers zijn vakbekwaam en dagelijks bezig met het openen en sluiten van flenzen, testen van apparaten zoals koelers en warmtewisselaars en het (de)monteren van kleppen, machines, pompen, extruders en (componenten van) unieke apparaten zoals ovens, fin-fans, mixers, tandwielkasten, compressoren, turbines et cetera.

Daarnaast hebben wij onze eigen opleidingscentrum voor alle typen Shell & tube warmtewisselaars, luchtkoelers en drukvaten en worden onze medewerkers onderworpen aan tests alvorens ze aan u worden ter beschikking gesteld.

ACC Groep streeft ernaar een gespecialiseerd bedrijf te blijven door zich volledig en alleen te richten op de petrochemische industrie. Dit betekent dat wij kwalitatieve hoge bemiddelingsvaardigheden combineren met branche kennis om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Kortweg, als ACC Groep doen wij geen concessies aan kwaliteit en streven naar het waarborgen van uw productieprocessen, waarin onze speerpunten zoals continuïteit, flexibiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid centraal staan.