Diensten

diensten-industrialservices-360x240Industrial Services

ACC Industrial Services is actief in het aannemen en uitvoeren van projecten in de petrochemie met als corebusiness onderhoud aan warmtewisselaars. Installaties in de petrochemie industrie worden regelmatig onderworpen aan technische inspecties en onderhoud. Als opdrachtgever moet u erop kunnen vertrouwen dat werkzaamheden binnen de gestelde termijn gerealiseerd worden. Het zorgen voor een efficiënte uitvoering van uw projecten kan ervoor zorg dragen dat uw kosten binnen het budget kunnen blijven.

Lees meer

 


diensten-uitzendendetacheren-360x240Uitzenden & detacheren

Deze maatschappij van onze organisatie is zeer actief en volledig gespecialiseerd in het ter beschikking stellen van gekwalificeerd en betrouwbaar personeel aan de petrochemische industrie. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en dagelijks bezig met het openen en sluiten van flenzen, testen van apparaten zoals koelers en warmtewisselaars en het (de)monteren van kleppen, machines, pompen, extruders en (componenten van) unieke apparaten zoals ovens, fin-fans, mixers, tandwielkasten, compressoren, turbines et cetera.

Lees meer

 


diensten-opleidingen-360x240Safety & Skills Centre

Ten bate van de kwaliteit van onze dienstverlening verzorgen wij opleidingen, trainingen en examens op het gebied van veiligheid en techniek. Onze trainingen worden verzorgt door ervaren professionals. Separaat van het opleiden en het periodiek onderwerpen van onze eigen medewerkers aan safety & skills tests verzorgen wij deze diensten ook voor externe geïnteresseerden.

Lees meer